Meer ogen voor talent!

Still to go

from €35,000 (84%)

Een nieuwe tribune voor Zaal 3 van Het Nationale Theater

 
Nieuw theatertalent krijgt in Den Haag een podium in Zaal 3 – maar voor het publiek hebben we daar wel een nieuwe tribune nodig. Een tribune die weer jaren mee kan, niet zo steil is en plek biedt aan meer theaterliefhebbers. Zo is er straks meer oog vanuit de zaal voor al dat talent dat hier een kans krijgt. Help jij mee?

 

Zaal 3 – de broedplaats voor nieuw talent
Wij geloven dat theater leeft door de nieuwe makers die verhalen vertellen die je niet eerder hoorde. Ieder jaar komt er veel nieuw talent van de (toneel)scholen. En vindt dan maar eens een plek als nieuwe theatermaker op een van de gevestigde podia. Een podium dat je nodig hebt om jouw publiek op te bouwen, om gezien te worden - om door te stromen naar landelijke bekendheid. Gelukkig is er Zaal 3! Zaal 3 is het Haagse laboratorium waar prille makers de kans krijgen hun stem te vinden en vlieguren te maken. Door de nauwe contacten met alle toneelscholen en kunstacademies weet Zaal 3 talent te scouten en ze een kickstart te geven voor hun toekomstige carrière. Zaal 3 is al tien jaar een succesvolle broedplaats voor talent. Hier zag je Steef de Jong , De Poezieboys, Koen Verheijden - aan het begin van hun glansrijke carrières.

Een nieuwe tribune biedt meer mogelijkheden
Zaal 3 is work in progress! Niet alleen de voorstellingen en het artistieke proces krijgen daar vorm. Ook de ruimte zelf wordt stukje voor stukje opgebouwd. De kale ruimte waar we tien jaar geleden begonnen, heeft nu een sfeervolle foyer, een mooie bar (met dito wijn- en bierkaart) en een goed uitgeruste keuken. Zaal 3 werkt met kleine budgetten - dus we pakken het project voor project aan. Nu is het hoognodig tijd voor de tribune. Betere zitplaatsen, meer plekken voor meer publiek, maar ook inschuifbaar zodat de hele theaterzaal superflexibel gebruikt kan worden. En de tribune wordt nu nog toegankelijker voor bezoekers met een beperking.

Cees Debets, directeur theater: “De gemeente Den Haag zorgt dat wij in Zaal 3 een prachtig theater kunnen runnen; de VandenEnde Foundation helpt ons om jonge makers een podium te geven; maar voor het vervangen van een tribune zijn er geen middelen. Daar hebben we geen subsidie voor en daarom hebben we uw hulp zo hard nodig.” 

Nieuw talent zit goed in Zaal 3. Nu het publiek nog! Help ons aan een nieuwe tribune waarmee we weer jaren vooruit kunnen.  

 

Over het Nationale Theater
Het Nationale Theater is het grootste reizende theatergezelschap van Nederland. Met onze voorstellingen reizen we naar meer dan 40 steden door het hele land. Met onze twee gezelschappen (Het Nationale Theater en HNTjong) maken we als enige landelijke theaterorganisatie voorstellingen voor alle leeftijden. We zijn thuis in drie theaters in Den Haag: de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui en Zaal 3. Meer weten over ons? Kijk op hnt.nl/wiewezijn

Choose an amount
€15 Donate Onze eeuwige dank! - Bedankt voor je steun! Met jouw bijdrage zijn we een stapje dichterbij de nieuwe tribune. 26 donors €25 Donate Eregast op het openingsfeestje - Zaal 3 zou Zaal 3 niet zijn als we de opening van de tribune niet zouden aangrijpen voor een feestje! Natuurlijk ben jij erbij! Op=op! 76 donors 24 available €50 Donate Kunstig stukje tribune - Okay, het is niet de Berlijnse Muur, maar zou het niet leuk zijn om een klein stukje tribune mee naar huis te krijgen? We maken er een klein kunstwerkje van.. 37 donors €75 Donate Paradefeest in de zomer - Zaal 3 is de broedplaats voor Paradetalenten. Ze shinen in onze Zaal 4 op festival De Parade deze zomer. Kom kijken en genieten. Je krijgt twee vrijkaarten voor een Zaal 4 voorstelling en toegang tot het terrein. 39 donors €150 Donate Diner voor twee in Zaal 3 - Kom samen met iemand dineren in Zaal 3 en misschien plak je er zelf nog wel een avondje theater aan vast. Eventjes op de tribune zitten mag natuurlijk sowieso. (excl. drankjes) 8 donors €250 Donate Podiumplaatsen bij de Poeziebar XL - De Poezieboys nodigen al hun poëzievrienden uit voor een avond dampende poëzie in de Koninklijke Schouwburg. Muziek, voordrachten en de beste dichters van dit moment. Je krijgt vier plaatsen aan de bar óp het podium. De drankjes krijg je van ons. 1 donor No longer available €250 Donate Een bezoek aan het decoratelier van Het Nationale Theater - Wist je dat wij een eigen decoratelier hebben? Het zit in Ypenburg en daar worden de mooiste decors gemaakt. Leuk om eens een kijkje te nemen. Je mag 3 mensen meenemen. 3 donors €350 Donate 10 keer oog voor talent! - Zet tien voorstellingen in Zaal 3 in je agenda en kom gezellig talent spotten vanaf de nieuwe tribune. Je mag een heel seizoen meedoen aan de burenserie: voorstelling met altijd een maaltijd vooraf. 4 donors €500 Donate Jouw eigen billboard - Het grote billboard bovenop Zaal 3 is een week lang helemaal voor jou! Wil je shinen met jouw naam of heb je een boodschap voor heel langsfietsend Den Haag? Jij geeft ons de tekst en wij zorgen dat het erop komt. (Geen commerciële boodschap) 4 donors 1 available €1,000 Donate Jouw feest in Zaal 3 - De foyer van Zaal 3 is een topplek voor een feestje. Prik een datum, nodig je vrienden uit, muziek aan en gaan! De ruimte is een halve dag helemaal voor jou. (Excl. eten en drinken) 1 donor €1,500 Donate Een jaar lang gratis naar Zaal 3 - Optimaal profiteren van het nieuwe zitcomfort. Je bent een jaar lang verzekerd van een plek op de nieuwe tribune bij alle voorstellingen. Natuurlijk mag je jouw plek delen met iemand als je een keer niet kunt. €2,000 Donate Poezieboys XS - de Poezieboys bij jou thuis - Ooit hun aller eerste poeziestappen gezet in Zaal 3 en nu bespelen ze de Grote Zaal van de Koninklijke Schouwburg met hun Poeziebars! Straks een privé optreden in jouw woonkamer? Daar maak je vrienden mee. 2 available Other Amount Other  - I want to choose my own amount
View all

Vandaag is de laatste dag!

17-06-2024 | 11:22 Lieve donateurs, Het is de laatste dag van onze crowdfunding! Je kunt vandaag nog het verschil maken door ons naar de 100% te helpen 💜. Daarbij is het ook jouw laatste kans om een van de leuke tegenprestaties te bemachtigen, zoals een uitnodiging voor het openingsfeestje waar je de nieuwe tribune kunt bewonderen of een kunstig stukje van de oude tribune! Nogmaals veel dank dat jij ons mooie kleine theater en haar nieuw talent een warm hart toedraagt!  
Read more